Treenaa PT:n kanssa sulun aikana. Esport-jäsenille PT-tapaamiset -50%!

Esportin Personal Training -palvelut ovat sinua varten myös kuntosalisulun aikana. 11.1.-7.2.2022 sinulla on mahdollisuus treenata yksityistilassa PT:n kanssa Esport Arenalla. Sulun ajan tarjoamme yksittäiset PT-tapaamiset Esport-jäsenille -50% alennuksella ja muille -25% alennuksella. Sinut katsotaan Esport-jäseneksi, jos sinulla on voimassa oleva täyden palvelun Esport-jäsenyys, Arena Card tai Express-jäsenyys. Tarjoushintaiset ostetut tapaamiset voi käyttää joko sulun aikana tai sen jälkeen.

Esport Arenalla PT:n kanssa harjoittelu tapahtuu omassa yksityisessä treenitilassa, jossa on käytettävissä monipuolinen treenivälineistö. Pääset treenaamaan PT:n kanssa tiloissa, jotka ovat normaalisti huippu-urheilijoukkueiden käytössä, mikä mahdollistaa hyvin monipuoliset ja vaihtelevat treenit. Yksityisissä harjoitustiloissa harjoittelet  myös turvallisesti ilman väenpaljoutta ja ruuhkaa.

 

ETUJA PERSONAL TRAINERIN KANSSA HARJOITTELUSTA SULUN AIKANA

✅ Käytössäsi on yksityinen treenitila, jossa ei ole muita harjoittelijoita eikä ruuhkaa.

✅ Treenitiloissa on mahdollista tehdä monipuolista harjoittelua erilaisilla välineillä.

✅ Pidät kuntoasi yllä ja saat uusia treeni-ideoita, jotka tehostavat treeniäsi nyt ja sulun jälkeen.

✅ Harjoittelet omassa tahdissasi ja hyvin keskittyneenä PT:n kannustamana ja ohjaamana.

✅ Sinulla on nimetty valmentaja, joka kannustaa ja tukee sinua.

✅ Käytössäsi ovat monipuoliset treenivälineet ja tilat, jotka ovat normaalisti huippu-urheilijoiden käytössä.

✅ Treenitilat ja -välineet ovat koko ajan 100% desinfioituja, sillä henkilökunta huolehtii tarkoista hygieniakäytännöistä ja desinfioi mm. kaikki harjoitusvälineet ennen ja jälkeen treenien. Personal Trainerimme käyttävät maskia ohjauksen aikana ja pitävät riittävät turvaetäisyydet.

 

MILLAISTA HARJOITTELUA PT:N KANSSA ON MAHDOLLISTA TEHDÄ ESPORT ARENALLA?

Esport Arenalla PT-treenissä on käytössä neljä erilaista erikoiskuntosalia, jotka ovat normaalisti urheilujoukkueiden käytössä. Tiloissa ei ole perinteisiä kuntosalilaitteita, mutta niiden sijaan hyvin monipuoliset mahdollisuudet toiminnalliseen harjoitteluun.

 

KENELLE HARJOITTELU PT:N KANSSA SOPII?

Harjoittelu PT:n kanssa sopii aivan kaikille. Personal Trainerimme ovat koulutettuja ammattilaisia ja treeni räätälöidään aina asiakkaan taustan ja tarpeiden perusteella.

 

MITEN PÄÄSEN ALOITTAMAAN?

Vaikka saman tien! Osta tapaaminen verkkokaupasta ja varaa sen jälkeen tapaaminen varauskalenteristamme. Kuntosalisulun aikana vapaita PT-aikoja on rajallisesti, joten kannattaa varata aika mahdollisimman pian!

 

MITÄ TREENI PT:N KANSSA MAKSAA?

Kuntosalisulun ajan Esport-jäsenet saavat yksittäiset PT-tapaamiskerrat -50% alennuksella! Alennuksen jälkeen tapaamisen hinta on 64,50 € (norm. 129 €).

Muiden kuin jäsenten alennus yksittäisestä tapaamisesta on -25%. Alennuksen jälkeen tapaamisen hinta on 96,75 € (norm. 129 €). Voit ostaa tapaamisen myös verkosta etukäteen täällä.