Esportin liikuntakeskukset ovat auki

Pidetään yhdessä huolta!

Alta löytyvät käytännöt, suositukset ja toimintamallit, joilla yhdessä varmistamme sen, että Esport on turvallinen ja viihtyisä paikka liikkua. Kiitos, että välität!

YLEISET TOIMET

 • Toimipisteillämme kiinnitetään erityishuomiota hygieniaan ja siivoukseen. Olemme nostaneet keskuksissamme siivouskertojen määrää ja tarkentaneet erityisesti kuntosalihygieniaan liittyvää sisäistä sekä asiakkaille suunnattua ohjeistusta. Parhaan siivousjäljen varmistamiseksi perusteellisemmat päivittäiset siivoustoimenpiteet tehdään toimipisteiden aukioloaikojen ulkopuolella tilojen ollessa tyhjillään. Tällöin siivoustoimet eivät häiritse asiakkaidemme asiointia tiloissamme.
 • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä Esportin yleisissä tiloissa, kuten mm. vastaanotto- ja pukuhuonetiloissa. Esport Arenan puolella on voimassa maskivelvoite perustuen salibandyliiton linjauksiin. Liikuntasuorituksen aikana maskia voi käyttää halutessaan. Maskia ei tarvitse käyttää, mikäli maskin käyttämiselle on olemassa terveydellinen este.
 • Asiakastiloistamme löytyy desinfiointiainetta – käytäthän käsidesia aina saapuessasi Esportille ja meiltä lähtiessä.
 • Huomioithan muut asiakkaat pitämällä sopivaa etäisyyttä yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa.
 • Suosittelemme kortti- ja lähimaksua vastaanotoissamme asioitaessa.
 • Mahdollisuuksien mukaan vaihdathan treenivaatteet ja hoidat treenin jälkeisen peseytymisen kotona, näin vältytään ylimääräisiltä kontakteilta pukuhuonetiloissa.

 

KUNTOSALI JA RYHMÄLIIKUNTA

 • Ryhmäliikuntatunneillamme on asiakaspaikat rajattu noin puoleen normaalista ryhmäliikuntatilasta riippuen, kuitenkin turvavälit huomioiden. Niiltä osin kun asiakasmäärä ylittää 20 hlöä, on ryhmäliikuntatila niin suuri, että voimme taata riittävät n. 2 metrin turvavälit. Ryhmäliikuntatiloista löytyy uudet mustat lattiatarrat, joilla voit varmistaa itsellesi ja muille asiakkaille riittävät turvavälit. Toivomme, että ryhmäliikuntasaleihin ei tuoda ylimääräisiä tavaroita (esim. ulkovaatteita, laukkua), sillä ne vievät salista tilaa.

 • Huomioittehan, että tunneille tulee ottaa aina kontrollilippu, ja rajoitettujen asiakaspaikkojen vuoksi tunnille ei voi mennä ilman lippua. Tunnille kannattaa varata paikka My Esportin kautta (Esport-jäsenet), näin varmistat paikkasi tunnilla.
  Huomioithan, että ennakkoon varattu paikka tulee lunastaa viimeistään 12 min ennen tunnin alkua.
 • Erityisen tärkeää on myös muistaa kirjautua asiakaspäätteellä aina, kun tulet kuntosalille. Näin olemme tietoisia, kuka on ollut treenaamassa ja mihin aikaan.
 • Hyödynnä mahdollisuuksien mukaan ryhmäliikuntatuntien hiljaisia aikoja. Esimerkiksi virtuaalitunneille voi osallistua hiljaisina aikoina, lisäksi useilla aamun, päivän ja alku- sekä loppuillan tunneilla on hyvin tilaa. MyEsportista pääset katsomaan tuntien ajankohtaisen varaustilanteen. Kannattaa valita mahdollisuuksien mukaan tunteja, joiden etukäteen varattavissa olevat paikat eivät ole täynnä.
 • Puhdistathan käyttämäsi välineet tunnin jälkeen,
 • Huomioithan myös kanssatreenaajat pitämällä sopivaa etäisyyttä, myös ryhmäliikuntatunneille jonottaessasi.
 • Otathan oman hikipyyhkeen ryhmäliikuntatunneille ja kuntosalille. Halutessasi voit tuoda tunnille myös oman jumppamaton.

 

JÄÄTHÄN KOTIIN, JOS:

 • Sinulla on varmistettu koronavirustartunta tai sinulla on yhtään flunssan oireita tai tunnet itsesi kipeäksi.
 • Olet palannut ulkomailta korkean riskin maista (virallisen ohjeistuksen mukaan tässä tilanteessa tulee pysytellä karanteeniolosuhteissa kahden viikon ajan paluusta)
 • Olet ollut kontaktissa ihmisen kanssa, jolla on todettu koronavirustartunta (altistus).

 

Seuraamme Esportilla tilannetta ja määräyksiä aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi.

Varmistamme myös, että henkilökuntamme noudattaa viranomaisten ohjeistuksia koskien ulkomaalta paluuta, altistusta tai sairastumista.

Kiitos asiakkaillemme ohjeistusten noudattamisesta ja kärsivällisyydestä tänä poikkeuksellisena ajanjaksona. Huolehditaan yhdessä turvallisista treeniolosuhteista ja pidetään itsemme kunnossa vastuullisesti liikkuen!

Päivitetty 27.11.2020