Tanssin huumaa Esportin syksyssä!

Syyskauden mittaan workshopataan tanssien Minttu Sainion DanzeWRKOUT -erikoistunnneilla seuraavasti. Varaa tunnit heti, paikkamäärä on rajoitettu!Esport Bristol perjantaina 16.9.DanzeWRKOUT 90 klo 17:50Esport Center sunnuntaina 23.10.DanzeWRKOUT 60 klo 13:00 ja 14:05Esport Bristol perjantaina 11.11.DanzeWRKOUT 90 klo 17:50

DanzeWRKOUT on monipuolinen ja vauhdikas tanssillinen tunti, joka haastaa juuri sopivasti. Tässä workshopissa opetellaan mukaansatempaavia koreografioita eri tanssityyleihin. Helpot ja toistuvat liikesarjat tekevät tunnista matalan kynnyksen tanssitunnin, jonne kaikki tanssi-fanit mahtuvat aloittelijasta ammattilaiseen.Tunneilla edetään koreografia ja biisi kerrallaan.

Minttu Sainio on ohjannut tanssia ja ryhmäliikuntaa yli 15 vuotta. Koreografioiden luonti, tanssi ja ihmiset ovat Mintulle se juttu, josta hän ammentaa energiaa päiviin. Minttu ottaa lämmöllä vastaan kaikki ihmiset ja luo aurinkoisen ilmapiirin ympärilleen. Vauhdilta, huumorilta ja ilolta on vaikea välttyä tämän naisen tunneilla.