Syksyn ryhmäliikunta-aikataulut ja uutuudet

Tutusta alla syksyn ryhmäliikunnan toimipaikkakohtaisiin aikatauluihin ja uutuuksiin!

Esport Center

Esport Bristol

Esport Arena

Pienet muutokset mahdollisia.

 

HotYoga uudistuu

Päivitimme HotYoga-tuntien sisältöä ja uudistetut tunnit alkavat syksyn aikataulusta.

Uudistettu HotYoga-tunti pohjautuu hatha-joogaan, joka on 26:n asanan kokonaisvaltainen, erityisesti selkärankaa vahvistava harjoitus. HotYoga-tunti sopii myös aloittelijoille.

 

Functional Fitness Bristoliin

Toiminnallinen harjoittelu on nostanut lähivuosina suosiotaan voimakkaasti, niin myös meillä Esportilla. Harjoittelun kantavana ideana on kuormittaa kehoa kokonaisvaltaisesti, esimerkiksi yhdistämällä lihaskuntoliikkeisiin tasapaino- ja motoriikkaharjoitteita. Tavoitteena on viedä toiminnallisuus mukaan liikkujan arkeen, ja parantaa sitä kautta elämänlaatua, kehon yleistä toimintaa tai vaikkapa tietyn urheilulajin suorituskykyä.

Functional Fitness sisältää voima- tai taito-osion, jota seuraa intervallitreeni. Treenit perustuvat ihmiselle luontaisiin toiminnallisiin liikkeisiin. Treeneissä yhdistellään eri painonnosto- ja voimisteluliikkeitä sekä aerobisia harjoitteita kuten juoksua, soutua ja hiihtoa. Tunti sopii kaiken tasoisille treenaajille iästä, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. Jokainen treeni sovitetaan/skaalataan kullekin treenaajalle sopivaksi muuttamalla vastusta, toistomääriä ja intensiteettiä.

 

Uutuustunti Centeriin: Fascia Kehonhuolto

Fascia kehonhuoltotunti kehittää liikkuvuutta ja helpottaa kireyksiä kehossa. Laajoilla, lempeillä liikkeillä herätellään kehon lihastoimintaketjuja ja tuki liikkeisiin haetaan keskivartalosta. Lisäksi venytellään ja käsitellään lihaksia ja fascia-ketjuja pallojen ja muiden välineiden avulla. Kehonhuolto sopii esim. urheilijoille parantamaan suoritusta ja kaikille hyvää oloa lisäämään. Tunnin jälkeen on vetreämpi keho ja mieli.