Sanna Autio

– Helposti lähestyttävä, kannustava ja rohkaiseva –

Sanna on liikunta-alalla kokenut konkari ja hänen yksi suurimmista tavoitteista valmentajana on auttaa asiakas löytämään liikunnan ilo. Hänelle on tärkeää saada valmennettava löytämään sellainen polku, jossa liikunta nivoutuu yhteen oman elämäntilanteen mukaisesti. Sanna osaa kouluikäisten lasten äitinä peilata omaa kokemustaan myös asiakkaan tilanteeseen ja usein tärkeää onkin löytää lisää jaksamista arkeen.

Sannan erityisosaamiseen kuuluu liikkuvuus, kehonhallinta, kestävyys- sekä monipuolinen lihaskuntoharjoittelu. Asiakkaan mieltymyksistä ja lähtötilanteesta riippuen hän käyttää ajoittain myös pilatesta osana harjoituksia.

Koulutukseltaan Sanna on liikunnanohjaaja sekä Personal Trainer.

Sannan valmennusfilosofia:

”Haluan nähdä asiakkaan onnistuvan ja hänen saavan liikunnasta sekä iloa että riemua!”

Palaute Sannan asiakkaalta:

”Sanna on empaattinen ja sympaattinen valmentaja joka ottaa huomioon asiakkaan erityistarpeet ja elämäntilanteet valmennuksessa puskien silti aina ylittämään itsensä tukien kehitystä. Sanna on hyvä muokkaamaan treeniä nopeasti sen mukaan miten keho sillä kertaa toimii tai jos on kiputiloja joten joka treenikerrasta tulee aina tehokas vaikka olosuhteet vaihtelevat. Helposti lähestyttävä ja aina iloinen PT!”

Kielitaito: suomi, englanti

Toimipiste: Esport Center/Arena

Varaa aika Sannalle täältä.

Alta löydät videon, jolla Sanna kertoo lisää itsestään ja valmennusfilosofiastaan.