Saara Dillon

Hei! 

Olen fysioterapeutti ja koulutettu personal trainer, erikoisosaamisenani fysiikkavalmennus ja voimaharjoittelu. Valmentajana olen positiivinen, kannustava sekä rehellinen ja pyrin aina löytämään juuri asiakkailleni sopivat ratkaisut.

Ihmiskeho on luotu liikkumaan ja tätä filosofiaa pyrin toteuttamaan kaikessa valmennuksessani. Fysioterapian saralla olen painottunut urheilufysioterapiaan ja tavoitteenani on soveltaa osaamistani kaiken tasoisiin liikkujiin. Olen joukkuetoiminnan ja ammattiurheilijoiden lisäksi päässyt myös kuntouttamaan ja ohjaamaan monipuolista asiakaskuntaa nuorista senioreihin ja erityisavusteisiin asiakkaisiin.

Olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa koko elämäni ja vetänyt ryhmäliikuntaa aktiivisesti vuodesta 2018. Nykyisin oma harjoitteluni on voimanostoon painottunutta ja perinteisen kuntosaliharjoittelun lisäksi olen löytänyt intohimoni kahvakuulien nosteluun jo vuonna 2008. Urheilutaustaltani löytyy myös lapsuudesta lähtenyt rakkaus kamppailu-urheiluun, lajeina mm. taekwondo, nyrkkeily ja judo.

Oli tavoitteesi suorituskyvyn parantaminen, kunnon kohotus, painon pudotus tai uusien ideoiden saaminen, niin etsitään sinulle sopivat ratkaisut yhdessä!

Liikunta-alan koulutukset:

Fysioterapeutti AMK ­

Tavoitteellinen voimaharjoittelu – (Suorituskykyvalmentaja)

Bodyweight training coach level 1 & 2 – (Movement System)

Urheilijan teippaus – (SUFT)

Movement & Mobility coach level 1 & 2 – (Movement System)

Personal Trainer (Personal Trainer Akatemia)

Varaa aika Saaralle täällä.