Riku Saastamoinen

Liikunta on ollut olennainen osa minua jo kohta viidentoista vuoden ajan, jolloin tein valtavan henkilökohtaisen muutoksen pistämällä elämäntapani remonttiin: pudotin 50 kiloa, lopetin tupakoinnin ja löysin liikunnasta aivan uuden kulman elämääni, minusta tuli tsemppari! Voit tavata minut myös ryhmäliikunnan puolella: sisäpyöräilyn lisäksi lajivalikoimaani kuuluu 5 eri Les Mills -lajia.

Yhdentoista ryhmäliikuntaohjaus- ja kuuden Personal Trainer -valmennusvuoteni aikana olen valmentanut hyvinkin erilaisia ja eri ikäisiä asiakkaita. Ominta aluettani ovat toimintakyvyn parantamisen ja arjen tasapainottamisen lisäksi pitkän tähtäimen elämäntapamuutokset.

Ymmärrän myös työelämän haasteita osana arjen palapeliä, omasta kokemushistoriastani löytyy myös burnout liikunta-uraani edeltävältä ajalta – olen siis myös alanvaihtaja.

Psyykkisen valmennuksen ja stressinhallinnan opintojen ansiosta minulla on työkaluja myös niihin tilanteisiin kun motivaatio on hukassa – tai sen löytäminen on ensimmäinen yhdessä otettava askel.

Oma kunto, oma tunto – kaikki lähtee hyvinvoinnista, haastamista ja kehityshakuisuutta unohtamatta. Autan sinua kohti tavoitettasi. Tiedän itse entisenä PT-asiakkaana, että se on mahdollista!

Mikä on Sinun tavoitteesi? Kerro siitä minulle!

I instruct also in English.

“Valmentajana Riku on positiivinen ja kannustava, tarvittaessa myös vaativa. Hän keskittyy löytämään myönteisiä puolia ikävistäkin asioista!”

Varaa aika Rikulle täältä.

Haluatko kysyä PT-ohjaukseen liittyen jotain Rikulta? Voit olla yhteydessä myös suoraan riku.saastamoinen@esport.fi