Minttu Hintikka

Koulutus: Terveystieteiden maisteri (TtM) & Fysioterapeutti AMK

Esittely: Olen positiivinen, energinen ja luotettava treenikaveri ja uskon siihen, että treenaamisen on oltava mielekästä ja hauskaa! Omaan urheilutaustaani kuuluu sekä tavoitteellista kuntosaliharjoittelua, joogaa, lumilautailua, että joukkueurheilua ja valmentamista kilpacheerleadingin parista. Sittemmin olen löytänyt golfin, padelin sekä tenniksen lajirepertuaariini mukaan.
Olen fysioterapian asiantuntija ja minulla on vahvaa tietämystä sekä tuki- ja liikuntaelimistön toiminnasta, että siihen liittyvistä ongelmista, vammoista ja toimintahäiriöistä. Valmennuksessani käytän paljon toiminnallista harjoittelua, jolla tähdätään toimivan kehon lisäksi erilaisten kehon toimintahäiriöiden syntymisen estämiseen ja vammojen ennaltaehkäisemiseen. Keskityn ohjauksessani erityisesti suoritustekniikoihin, lihasepätasapainoihin ja linjauksiin sekä ryhtiin ja liikkuvuuteen. Harjoittelu kanssani on monipuolista, yksilöllistä ja turvallista sekä elämäntilanteeseen sovitettua, ottaen toiveesi ja tavoitteesi huomioon.

Erityisosaaminen:
Tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisy ja kuntoutus, toiminnallinen harjoittelu, terveysliikunta, ryhti ja lihasepätasapainot, kehonhuolto

Kielitaito: suomi, englanti

Varaa aika Mintulle täältä.