Lauri Voutilainen

Moi! 

Olen vuodesta 2013 tehnyt päätoimisesti valmentajan töitä ja asiakkainani on ollut vasta-alkajia, hieman kehittyneempiä ja kilpaurheilijoita. Erikoisosaamiseeni kuuluu voimaharjoittelu, pikajuoksu sekä joukkuelajien fysiikkaharjoittelu. Tiedän myös kohtalaisen paljon kehonpainoharjoittelusta. Myös he, jotka haluavat päästä liikkumisharrastuksensa alkuun, ovat hyvin tervetulleita valmennukseeni.

Suurin vahvuuteni on osata kommunikoida valmennettavan kanssa sekä lukea tarkasti asiakkaan kehitystä ja luovia valmennusta ja valmennusohjelmaa sen mukaan. Olen tehnyt myös paljon kuntoutuksen parissa töitä, joten  erilaiset tule-vaivat eivät ole minulle vieraita.

Tiedän tarkasti osaamiseni rajat, enkä koskaan ota sellaista projektia, mihin minulla ei ole taitoa. Katson asioita positiivisten linssien läpi tarkoittaen sitä, että keskitytään olennaiseen rennolla mutta ammattitaitoisella otteella. Valmennuksessani otan myös huomioon elämän muut osa-alueet ja siitä johtuvan stressin, sillä ihminen on kokonaisuus, missä kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Valmennukseni on aina tavoitespesifiä, tarkoittaen että tehtävät harjoitukset on mietitty siten, että ne oikeasti veisivät lähemmäksi tavoitetta.

Itse olen harrastanut elämäni aikana mm. yleisurheilua, jalkapalloa, Brasilian jujutsua sekä hapkidoa.Minulla on erittäin laaja kokemus urheilusta ja siihen liittyvistä haasteista. Taustaani ennen valmennusuraani liittyy paljon loukkaantumisia, joten minulla on myös vahva omakohtainen kokemus kuntouttamisesta ja mitä se vaatii.

Kehitän ja päivitän osaamistani aktiivisesti sekä olen verkostoitunut vahvasti alalla vaikuttaviin osaajiin.

Tervetuloa valmennukseen!

Jos heräsi lisäkysymyksiä, saat minut parhaiten kiinni numerosta: 0406588900

Varaa aika Laurille täältä.

Laurin käymiä lisäkoulutuksia: Suorituskykyvalmentajan Voimaharjoittelun suunnittelu- ohjelmointi. (2020) ALTIS Urheilukoulutuskeskuksen Coaching the short sprints kurssi (2020) ALTIS Urheilukoulutuskeskuksen 5 päivänen ACP-seminaari valmentamisesta, biomekaniikasta, ravinnosta sekä urheilussa tarvittavasta psykologiasta. (2020) Anni Vuohijoen Tempaus ja työntö seminaari (2020)