Lauri Voutilainen

– Positiivinen, huumorintajuinen ja kannustava –

Lauri pitää valmennusasioissa tavoitteen kanssa yhtä tärkeänä sitä, että mietitään taustalla olevia syitä tekemiseen. Näin saadaan rakennettua kestäviä tuloksia. Lauri tykkää valmentajana käyttää työssään erilaisia työkaluja, jolla saadaan mitattua asiakkaan edistymistä kohti omaa tavoitetta. Hän pitää tätä tärkeänä osana motivaation kannalta.

Laurin erityisosaaminen on voimaharjoittelun, pikajuoksun, taitoharjoittelun sekä erilasten vammojen kuntouttamisessa. Mitä konkreettisemman hyödyn asiakas valmennussuhteelta saa, sitä tyytyväisempi Laurikin on.

Koulutukseltaan Lauri on Personal Trainer.

Laurin valmennusfilosofia:

”Haluan ottaa huomioon asiakkaan kokonaiskuvan. Kehittävän harjoittelun ohella on hyvä muistaa myös muut elämän osa-alueet.”

Palaute Laurin asiakkaalta:

”Lauri ymmärtää kokonaiselämäntilannetta ja tavoitteita hyvin suhteessa treenien suunnitteluun. On olo, ettei olla tekemässä hokkus pokkus -temppuja, vaan funtsitaan pitkällä tähtäimellä kestäviä treenitapoja. Laurilla on ammattitaitoinen, mutta rento ja tsemppaava ote, jonka myötä tuntuu kivalta ja vaivattomalta tehdä treenejä sekä olla yhteyksissä. Myös pikkuvaivojen suhteen on luottavainen olo. Milloin löysätään tai muutetaan treenejä, milloin painetaan vaan.”

Ohjauskielet: suomi, englanti

Toimipiste: Esport Express Liila

Varaa Laurille aika: lauri.voutilainen121 (at) gmail.com tai 040 658 8900