Emmi Lohva

Hei! 

Olen kolmikymppinen Personal Trainer Espoosta. PT:nä olen helposti lähestyttävä ja ymmärtäväinen, mutta myös vaativa. Huomioin valmentajana aina asiakkaan elämäntilanteen, sillä ilman tätä emme pysty luomaan kestäviä ratkaisuja. Huomioimalla kullakin hetkellä käytettävissä olevat resurssit ja yhdistämällä se saumattomaan yhteistyöhön valmennussuhteessa saadaan aikaan parhaat mahdolliset tulokset. 

Olen käynyt myös itse läpi elämäntaparemontin, joka on auttanut ymmärtämään asiakkaiden muutokseen liittyviä haasteita hyvin erilaisissa muuttuvissa elämäntilanteissa. Valmentamisessani yksi tärkeä kulmakivi onkin kokonaiskuormituksen ja asiakkaan elämäntilanteen huomioiminen.

Toimin liikunta-alalla myös kouluttajana, ja haluni oppia jatkuvasti paremmaksi on suuri. Kilpailen myös aktiivisesti CrossFit-lajissa, jossa vaaditaan kestävyyttä, voimaa ja taitoa sekä henkistä kanttia. Iso vahvuus ohjauksessani onkin juuri monipuolinen koulutustaustani yhdistettynä käytännön kokemukseeni valmentajana ja urheilijana.

Ole rohkeasti yhteydessä niin lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi!

Toimipiste: Kaikki toimipisteet

Ohjauskieli: Suomi

Varaa aika minulle täältä.

Alta löydät myös videon, jolla kerron lisää itsestäni ja valmennusfilosofiastani 🙂