Annukka Page (äitiysvapaalla)

Koulutus: Fysioterapeutti AMK, Liikuntaneuvoja, Koulutettu Personal Trainer, CrossFit Level 1 Trainer, Ravintovalmentaja (mm. Urheiluravitsemuksen perusopinnot)

Valmennus: Olen toiminnallisen harjoittelun sekä ravitsemuksen ammattilainen.  Minulla on yli 10 vuoden kokemus terveys- ja liikunta-alalta sekä takana satoja tunteja valmentamista. Vuosien aikana olen oppinut hyväksymään, että optimaalinen terveys ja suorituskyky niin arjessa, työssä kuin treeneissä saavutetaan vain jos annamme keholle oikeaa polttoainetta. Tavoitteiden saavuttaminen lähtee riittävän unen ja ravitsemuksen kautta sekä yksilöllisesti suunnitellusta progressiivisesta ohjelmoinnista.

Valmentajana olen vaativa, mutta huomioin jokaisen yksilön tavoitteet, kyvyt ja voimavarat. Treenaaminen lähtee oikean suoritustekniikan hallitsemisesta, riittävästä liikkuvuudesta, ja sen jälkeen intensiteetin rakentamisesta. Uskon korkean intensiteetin toiminnalliseen harjoitteluun, jolla treenataan jokapäiväisessä elämässä tarvittavia ominaisuuksia mahdollisimman monipuolisesti.

Olen energinen sekä kannustava, ja valmentajana haluan sinun saavuttavan asettamasi tavoitteet. Kova harjoittelu ei välttämättä takaa tuloksia, mutta järkevä harjoittelu takaa. Lähdetään rakentamaan fiksua pohjaa ravinnolle ja treeneille. Minulla on suuri intohimo terveyteen ja liikuntaan, ja tästä intohimosta sekä tiedosta jaan mielelläni myös sinulle.

Erityisosaaminen: Kuntoilijan sekä urheilijan ravitsemus. Kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun: nopeus-, voima-, kestävyys-, koordinaatio- ja liikkuvuusharjoittelu. Vammoja ennaltaehkäisevä sekä niistä kuntouttava harjoittelu. Raskausajan liikunta, synnytyksen jälkeinen palautuminen ja vatsalihasten erkauma.

Kielitaito: suomi, englanti

Toimipiste: Esport Aalto

Kevät 2021 äitiysvapaalla, ei uusia asiakkaita.