Annbrit Salonen

Koulutus: Sertifioitu Personal Trainer (FAF) & RYT 200h joogaohjaaja

Esittely: Valmentajana minulle tärkeitä asioita ovat tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen. Vahvuuteni ovat taito innostaa ja inspiroida sekä luoda aidosti kannustava ilmapiiri. Periksiantamattomuus ja motivointi vievät sinut kohti tuloksia. Valmennuksessani saavutat tavoitteesi ja pääset ylittämään itsesi.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi toimii lähtökohtana valmennuksilleni, sillä ihminen on kokonaisuus – kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kiire ja stressi aiheuttavat helposti kierteen, jota on vaikea pysäyttää. Onneksi arjen pienilläkin muutoksilla on suuri vaikutus kokonaisuuteen. Valmennuksissani painotan monipuolisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kulmakivinä toimivat treenin lisäksi uni, stressinhallinta, lepo sekä ravinto. Valmennuksissani huomioidaan kaikki osa-alueet, jotta suurienkin tavoitteiden saavuttaminen on mahdollista. Järkevällä ja kokonaisvaltaisella tekemisellä saadaan pysyviä tuloksia.

Erityisosaaminen: Olen erikoistunut kuntosaliharjoitteluun sekä joogaan. Tämän kombinaation ansiosta valmennukseni kehittävät monipuolisesti voimaa ja liikkuvuutta. Kuntosaliharjoittelussa painotan kokonaisvaltaista ja fiksua tekemistä, ilman turhaa kikkailua.

Kielitaito: suomi, englanti

Toimipiste: Esport Aalto

Varaa aika Annbritille täältä.