Personal Training -palveluun uudistuksia 31.8. alkaen

Uudistamme Personal Training-palveluitamme 31.8.2020 alkaen. Uusi Personal Training -tuotteemme Personal Training -kuukausijäsenyys on kätevä ja edullinen tapa treenata säännöllisesti Personal Trainerin kanssa. Tapaamiskertoja voi olla kuukausittain yksi, kaksi tai neljä – valitse sinulle sopivin paketti ja treenaa itsesi kuntoon ammattilaisen opastuksella. PT-kuukausijäsenyyden voit hankkia keskustemme asiakaspalvelussa 31.8. alkaen.

Personal Training -kuukausijäsenyyksien hinnat ovat seuraavat:

1 PT-tapaaminen / kk 75 €

2 PT-tapaamista / kk 70 € / tapaaminen (yht. 140€/kk)

4 PT-tapaamista / kk 65 € / tapaaminen (yht. 260€/kk)

HUOM! Kuukausijäsenyyden hinta sisältää vain PT-tapaamisten osuuden eli asiakkaana maksat normaalisti oman jäsenmaksusi PT-maksun lisäksi.

UUTUUSTUOTE! Kuntosaliharjoittelun starttipaketti

Kuntosaliharjoittelun starttipaketti (99 €) sopii kaikille kuntosalitreenaajille tai kuntosalitreeniä aloittaville. Starttipaketti sisältää Personal Trainerin tekemän alkukartoituksen, tekniikka- ja laiteopastuksen sekä perusohjelman kuntosalille. Starttipaketti antaa sinulle hyvät valmiudet tehdä kuntosaliharjoittelua turvallisesti ja oikeilla tekniikoilla huomioiden yksilöllisesti mahdolliset liikkuvuusrajoitteet ja puolierot.

Starttipaketin voit varata joko Esportin asiakaspalvelusta tai nettilomakkeen kautta 31.8. alkaen.

Olethan käyttänyt asiakkuuteesi kuuluvan veloituksettoman PT-konsultaation?

Tiesithän, että Esport-jäsenenä sinulle kuuluu jäsenyyteesi yksi veloitukseton Personal Trainer -konsultaatiotapaaminen? Tapaamisessa liikunnan ammattilainen, Esportin Personal Trainer, käy läpi yhdessä kanssasi tavoitteitasi liikkumisen suhteen ja varmistaa, että harjoittelusi on turvallista ja toimivaa. Jos et ole vielä käyttänyt veloituksetonta tapaamistasi, voit varata sen keskustemme asiakaspalvelusta.