Muutoksia WellNet-online-palveluun

Esport WellNetin kehitystyö on jatkunut kuukausien ajan ja onnistuneesta lopputuloksesta kuuluu iso kiitos myös teille!
Palautteenne ja kehitysehdotuksenne ovat olleet korvaamaton apu palvelua rakennettaessa ja kehitettäessä. Yhdessä olemme luoneet online-kanavan, joka mahdollistaa liikunnan ja hyvinvoinnin myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, missä ikinä oletkaan!

Nyt Sinulla on vielä helmikuun ajan mahdollisuus käyttää WellNet-palvelua veloituksetta ja tutustua sen monipuoliseen tarjontaan! Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, saat ne käyttöösi täällä.

1.3.2021 alkaen WellNetin käyttö on Esportin jäsenille mahdollista 5 € kuukausimaksulla.

Esportin jäsenenä pääset hyödyntämään myös huikean WellNet-edun: Kun aktivoit WellNetin käyttöön 28.2. mennessä, saat WellNet-kurssin ”Virkeämpi keho ja mieli 4 viikossa” (arvo 79 €)!

Alla olevan linkin kautta pääset aktivoimaan WellNet-palvelun jäsenyyteesi 5 €/kk hinnalla. Laskutus tapahtuu kuukausittain jäsenlaskutuksen yhteydessä. WellNet-palvelun sopimus on toistaiseksi voimassa oleva (1 kk irtisanomisaika).
Huomioithan, että tällä hetkellä voimassaoleva aktivoitu veloitukseton käyttöoikeus päättyy 28.2. ja se tulee aktivoida uudestaan.

AKTIVOI WELLNET KÄYTTÖÖSI 1.3. ETEENPÄIN JA LUNASTA VELOITUKSETTA 79€ ARVOINEN KURSSI TÄSTÄ

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!
Kuulemme mielellämme juuri sinun mielipiteesi WellNet-palvelusta, joten vastaathan lyhyeen kyselyymme täällä. Samalla olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa WellNetin vuodeksi käyttöösi!