Luottavaisin mielin uuden edessä

Olemme kaikki uuden edessä. Myös liikunnan ja hyvinvoinnin osalta ovat toimintatavat ja palvelut osin mullistuneet. Tämä erikoinen ja ennalta-arvaamaton ajanjakso on poikinut myös paljon hyvää. Olemme kehittäneet nopealla aikataululla palveluita, joiden avulla olemme halunneet mahdollistaa asiakkaittemme liikkumisen ja hyvinvoinnin myös poikkeusoloissa. Ohjaajamme ja henkilökuntamme ovat laittaneet itsensä likoon suurella sydämellä, toimipisteillämme on sopeuduttu uusiin toimintamalleihin asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden takaamiseksi. Esport Online-tunnit, erilaiset haasteet, challenge-ohjelmat ja etäluennot on luotu palvelemaan asiakkaitamme uudessa tilanteessa.  Osa näistä palvelumuodoista on tullut jäädäkseen ja kehitystyö niiden ympärillä jatkuu.

Me Esportilla katsomme nyt luottavaisin mielin eteenpäin: haluamme myös tulevaisuudessa tukea asiakkaittemme hyvinvointia ja tarjota monipuolisia liikuntamahdollisuuksia: halu kehittyä ja tarjota laadukkaita palveluita säilyy, tavat ja toimintamallit muuttuvat.

Muistathan edelleen huolehtia hyvästä hygieniasta treenisi yhteydessä sekä huomioida poikkeustilanteen edellyttämät toimenpiteet.  Näin pidämme yhdessä huolta siitä, että Esport on meille kaikille turvallinen ja viihtyisä paikka liikkua nyt ja jatkossa.

Poikkeustilanteen vaikutuksista Esportin toimintaan voit lukea lisää täältä.

Ryhmäliikuntatuntien osallistujamäärää on kasvatettu maltillisesti turvallisuus huomioiden. Kesän ryhmäliikunnan aikataulut ja aukioloajat löydät täältä.

Personal Training -palvelumme palaa käyttöön asteittain kesän aikana. Kaikki tällä hetkellä ohjauksia tekevät trainerimme löydät nettisivuiltamme. Jos sinulla on käyttämätön jäsenyyteen kuuluva PT-tapaaminen, voit kysyä sen hyödyntämisestä oman keskuksesi asiakaspalvelusta. Jos puolestaan haluat aloittaa treenit PT:n kanssa säännöllisimmin, pääset varaamaan tapaamisen täältä.

Aurinkoista treenikesää!