Lisäenergiaa työyhteisönne syksyyn lajikokeiluista!

Lisäenergiaa työyhteisönne syksyyn lajikokeiluista!

Jotta koko syksy ei olisi pelkkää näyttöpäätteen ääressä istumista, muista myös pitää huolta itsestäsi ja panostaa hyvinvointiin!

Esportin järjestämistä lajikokeiluista koko työporukka saa hyvän piristysruiskeen, joka antaa energiaa pitkälle pimeään syksyyn. Lajikokeiluissa työporukka valitsee Esportin laajasta lajivalikoimasta tunnin, johon mennään porukalla tutustumaan. Lajivalikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia tunteja joogasta trampoliinitunteihin.

Tällä hetkellä lajikokeiluistamme ylivoimaisesti halutuin on Les Mills THE TRIP® virtuaalinen sisäpyöräilytunti, joka yhdistää treenin, musiikin ja 3D-maailman ennennäkemättömällä tavalla. Esport on pääkaupunkiseudun ainoa liikuntakeskus, joka tarjoaa tätä elämyksellistä virtuaaliseikkailua. Tunti kestää 40 minuuttia ja se sopii piristäväksi liikuntahetkeksi kaikille kuntotasosta riippumatta.

THE TRIP® -tuntia on tarjolla Esportin keskuksista Esport Aallossa Otaniemessä, Esport Centerissä Tapiolan urheilupuistossa sekä Helsingin keskustassa Esport Bristolissa. Ole yhteydessä ja varaa työporukallesi tämä elämyksellinen liikuntahetki!  Katso täältä, miltä tunti näyttää!

 

Pienryhmätreeneistä parempaa jaksamista ja yhteishenkeä

Yritysten keskuudessa yksi tämän hetken suosituimmista tavoista edistää työssä jaksamista ovat yritysten pienryhmätreenit. Pienryhmätreeneissä liikutaan max. 15 hengen ryhmässä viikoittaisissa yhteistreeneissä, joissa yhdistyy yhdessä tekemisen ja yksilöllisen valmennuksen parhaat puolet.

Pienessä ryhmässä yhdessä harjoittelu nostaa kunnon lisäksi yhteishenkeä! Ryhmätreenien teemoina voivat olla esimerkiksi kävely/-juoksu, kokonaisvaltainen lihaskuntoharjoittelu, selän terveys, elämäntapamuutos tai vaihtuvalla teemalla toteutuvat treenikerrat.

Yleensä pienryhmätreenit pidetään kerran viikossa joko aamulla ennen työpäivän alkamista tai työpäivän jälkeen, mutta treenejä voi olla sopimuksen mukaan vaikka kerran kuukaudessa ja mihin aikaan päivästä tahansa. Säännöllisyys on tärkeää, jotta liikkumiseen muodostuu hyvä rutiini. Treenit ovat kestoltaan 45-60 minuuttia ja ne räätälöidään aina työporukan toiveiden mukaan ja aina siten, että niihin on helppo tulla mukaan kuntotasosta riippumatta.

Jos kiinnostuit lajikokeiluista tai pienryhmätreeneistä, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä juuri teidän työyhteisöllenne sopiva, työvirettä ja tiimihenkeä nostattava tapa liikkua!

Kysy lisää:

Esport Center ja Esport Arena, Espoo
Vesa Lehtinen
vesa.lehtinen @ esport.fi
050 444 3648

Esport Bristol, Helsinki ja Esport Aalto, Espoo
Heidi Ruotsalainen
heidi.ruotsalainen @ esport.fi
044 770 3212