Liikunnallinen iltapäiväkerho

Vapauta perheellesi aikaa, harrastaminen voi tapahtua nyt iltapäivisin Esport Arenalla toimivissa olosuhteissa!
Esportin liikunnallinen iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-4. -luokkalaisille lapsille.

Esportin iltapäivässä tarjolla myös seuratoimintaa: valittavana on voimistelua Olarin Voimistelijoiden ohjaajan opastuksella tai salibandyn ja jalkapallon seuratreenit. 

Liikunnallinen iltapäiväkerho

Esportin liikunnallineniltapäiväkerho haluaa palvella koko perhettä sekä tukea lasten ja nuorten elämän eväitä jo pienestä pitäen. Moni tämän päivän lapsista liikkuu liian vähän ja viettää liikaa aikaa tietokoneen ja television ääressä. Esportissa tarjoamme lapselle koulupäivän jälkeen turvalliset ja toimivat olosuhteet liikunnan harrastamiselle.  

Iltapäiväkerhon puh. ma-pe 044-770 3213

 

Hinnat

Kokoaikainen 330 €/kk
Osa-aikainen 25 €/pvä (HUOM: vähintään 3 krt/viikko)

Osallistumismaksu sisältää vakuutukset, peliasut, bussikuljetukset, välipalat, tilavuokrat, pelivälineet ja ohjaajat. Osallistumismaksuun lisätään 10 euron käsittelykulut. Toimintaan on sitouduttava koko lukuvuoden ajaksi.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Päivi Helander 
Puh. 044 7703 205 
etunimi.sukunimi@esport.fi 
iltapaivakerho(at)esport.fi

Seuratoiminta

Tarjoamme myös ammattimaista seuratoimintaa iltapäiväkerholaisille – lajivaihtoehtona salibandy, voimistelu tai jalkapallo. Harrastustoiminta tapahtuu jo iltapäivän aikana.

Lapsi voi halutessaan valita oman lajin (salibandystä, jalkapallosta tai voimistelusta), jota harjoitellaan iltapäiväkerhossa 2 krt/vko. Voimistelun valitsevat lapset liittyvät samalla Olarin Voimistelijoiden jäseniksi ja pääsevät esiintymään seuran näytöksiin.
Seurajoukkueet osallistuvat vuoden aikana turnauksiin, kuten perinteisesti iltaisin harjoittelevat joukkueet.