CrossTraining

  • Esport Arena

CrossTraining-harjoittelu yhdistää voima-, kestävyys-, tekniikka- ja kehonpainoharjoittelua monipuolisella tavalla. Valmentaja on aina läsnä ja varmistaa oikeat liikesuoritukset ja antaa liikkeelle vaihtoehtoja harrastajan tasosta ja kunnosta riippuen sekä valmentaa kaikkia tunnilla harjoittelevia yksilöllisesti. 

Seuraavat tunnit jäävät pois aikatauluista CT-kurssin vuoksi:
ti 21.1.2020 Xtraining klo 18.00-19.00 (ei klo 19.00-20.00)
ti 28.1.2020 Xtraining klo 18.00-19.00 (ei klo 19.00-20.00)

CROSSTRAINING ESPORTISSa

CrossTraining-harjoittelun aloittaminen tapahtuu käymällä CrossTraining-kurssin. Kurssi antaa hyvät valmiudet täysipainoiseen harjoitteluun.

Ominaista CrossTrainingissa on liikkuvuuden, lihasvoiman, aerobisen kestävyyden, intervallikunnon sekä voimisteluliikkeiden oppiminen ja kehittäminen. CrossTraining-salin välineet koostuvat mm. levytangoista, leuanvetotangoista, boxeista, kahvakuulista, kuntopalloista, voimistelurenkaista sekä veto- ja työntökelkoista. 

Esport CrossTraining-sali sijaitsee Espoossa, Esport Arenalla.

 

Kurssit

CrossTraining-kurssin tarkoituksena on valmentaa harjoittelija turvalliseen CrossTraining-harjoitteluun ja oikeiden tekniikoiden oppimiseen sekä totuttaa keho CrossTraining-harjoittelumuotoon. Kurssi sisältää 12 tuntia CrossTraining-valmennnusta.  Kurssin käynyt harjoittelija on oikeutettu lunastamaan itselleen CrossTraining-kortin sekä osallistumaan Esportin CrossTraining-valmennustunneille. 

Ikäraja CrossTraining-kurssille on 14 vuotta.

 

Hinnasto

Hinnasto
Toistaiseksi voimassaoleva CT-jäsenyys 72 €/kk
12 kk CT-jäsenyys 68 €/kk
10-kerran CT-kortti 200 €
Kertamaksu 25 €
CT-kurssi 250 €