CrossTraining

  • Esport Arena

CrossTraining-harjoittelu yhdistää voima-, kestävyys-, tekniikka- ja kehonpainoharjoittelua monipuolisella tavalla. Valmentaja on aina läsnä ja varmistaa oikeat liikesuoritukset ja antaa liikkeelle vaihtoehtoja harrastajan tasosta ja kunnosta riippuen sekä valmentaa kaikkia tunnilla harjoittelevia yksilöllisesti. 

Cross Training -tunnit jäävät tauolle 1.4. alkaen. Olemme yhteydessä Cross Training -asiakkaisiin muutokseen liittyen sähköpostitse mahdollisimman pian.

CROSSTRAINING ESPORTISSA

CrossTraining-harjoittelun aloittaminen tapahtuu käymällä CrossTraining-kurssin. Kurssi antaa hyvät valmiudet täysipainoiseen harjoitteluun.

Ominaista CrossTrainingissa on liikkuvuuden, lihasvoiman, aerobisen kestävyyden, intervallikunnon sekä voimisteluliikkeiden oppiminen ja kehittäminen. CrossTraining-salin välineet koostuvat mm. levytangoista, leuanvetotangoista, boxeista, kahvakuulista, kuntopalloista, voimistelurenkaista sekä veto- ja työntökelkoista. 

Esport CrossTraining-sali sijaitsee Espoossa, Esport Arenalla.

 

Kurssit

CrossTraining-kurssin tarkoituksena on valmentaa harjoittelija turvalliseen CrossTraining-harjoitteluun ja oikeiden tekniikoiden oppimiseen sekä totuttaa keho CrossTraining-harjoittelumuotoon. Kurssi sisältää 12 tuntia CrossTraining-valmennnusta.  Kurssin käynyt harjoittelija on oikeutettu lunastamaan itselleen CrossTraining-kortin sekä osallistumaan Esportin CrossTraining-valmennustunneille. 

Ikäraja CrossTraining-kurssille on 14 vuotta.

 

 

Hinnasto

Hinnasto
Toistaiseksi voimassaoleva CT-jäsenyys 72 €/kk
12 kk CT-jäsenyys 68 €/kk
10-kerran CT-kortti 200 €
Kertamaksu 25 €
CT-kurssi 250 €