Krav Maga -peruskurssit

Krav Maga -peruskurssit Arenalla:

3. kurssi: ajalla 7.5.-6.6.2019 tiistaisin ja torstaisin klo 18:10-19:40.
Ilmoittaudu mukaan täällä.

Kurssit pidetään Esportin kamppailukeskuksessa Esport Arenalla.
Krav Magan ikäraja 18 v.

Hinta: Peruskurssi on maksuton Esport-jäsenille (ei-jäsenille 90 €). Peruskurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta itsepuolustuksesta tai hyvää fyysistä kuntoa.

Kenelle: Kaikenikäisille miehille ja naisille, jotka ovat kiinnostuneita Krav Magan ja itsepuolustuksen perusteista.

Tavoite: Oppia välttämään uhkaavaan tilanteeseen joutuminen ja toimimaan tehokkaasti väkivaltatilanteen aikana.

Treenit: Kurssilla harjoitellaan torjumaan erilaisia hyökkäyksiä, kuten hallintaotteita, kuristuksia, lyöntejä ja potkuja. Opetuksessa huomioidaan myös miten voidaan välttää uhkaavaan tilanteeseen joutuminen.

Krav Magaa edistyneille

Edistyneiden ohjatut harjoittelutunnit ovat tiistaisin ja torstaisin klo 18:10-19:40 sekä lauantaisin klo 11:00-12:30. Edistyneempien harjoittelutunnille osallistuminen edellyttää joko aiempaa osaamista lajissa tai peruskurssille osallistumisen. Lisäksi peruskurssin suorittaneiden on mahdollista osallistua noin kerran kuukaudessa lauantaisin järjestettäville seminaareille klo 11-14. Seminaari-päivinä ei normaaleja treenejä.

Hinta: Edistyneempien tuntiharjoittelun hinta on Esport-jäsenille 60 €/vuosi. Tämä on jäsenmaksu, joka sisältää lisenssimaksut Krav Magan kattojärjestölle sekä harjoituspassin. Krav Maga Tapiola ry laskuttaa osallistujat. Edistyneiden tunnilla tarvitaan suojia (hanskat, hammassuojat, säärisuojat ja alasuojat), joita on mahdollista tilata yhteistilauksena peruskurssin päätteeksi. Krav Magan ikäraja 18 v.

Krav Maga Tapiola ry on järjestänyt Esportin kamppailukeskuksessa ohjattua Krav Magan harjoittelua Esportin jäsenille 1.9.2016 alkaen. “Krav Maga Tapiola on perustettu elokuussa 2015. Seuran ohjaajina toimivat perustajajäsenet ovat harjoitelleet Krav Magaa noin 15 vuotta. Krav Maga Tapiola kuuluu Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliiton (PKMI) kautta maailman suurimpaan Krav Maga -liittoon, Euroopan Krav Maga -liittoon (FEKM) ja seurassa opetetaan Richard Douiebin Krav Maga -tyylisuuntaa. Seuran ohjaajat ovat suorittaneet molempien liittojen ohjaajatutkinnon.”

Lisätietoja: www.kravmagatapiola.fi.