Krav Maga syksyn 2022 kurssit

Krav Magan peruskurssit alkavat jälleen syyskuussa 2022

Peruskursseista tulee tarkempaa infoa lähempänä niiden alkamisajankohtaa. Alta voit kuitenkin jo lukea, kenelle Krav Maga-harjoittelu sopii ja mitä harjoittelu sisältää.

Hinta: Peruskurssi on maksuton Esport-jäsenille (ei-jäsenille 90 €). Peruskurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta itsepuolustuksesta tai hyvää fyysistä kuntoa.

Kenelle: Kaikenikäisille miehille ja naisille (Krav Magan ikäraja on 18 v), jotka ovat kiinnostuneita Krav Magan ja itsepuolustuksen perusteista.

Tavoite: Oppia välttämään uhkaavaan tilanteeseen joutuminen ja toimimaan tehokkaasti väkivaltatilanteen aikana.

Treenit: Kurssilla harjoitellaan torjumaan erilaisia hyökkäyksiä, kuten hallintaotteita, kuristuksia, lyöntejä ja potkuja. Opetuksessa huomioidaan myös, miten voidaan välttää uhkaavaan tilanteeseen joutuminen.

Ohjaajina toimivat Krav Maga Tapiolan ohjaajat.

Kurssit pidetään Esport Arenan kamppailukeskuksessa.

 

Edistyneiden ohjatut Krav Maga -tunnit

Krav Magan kausi alkaa ti 16.8.! Edistyneiden ohjatut harjoittelutunnit ovat tiistaisin klo 18:00-19:30, torstaisin klo 18:35–20:05 ja lauantaisin klo 11:00-12:30.

Edistyneempien harjoittelutunnille osallistuminen edellyttää joko aiempaa osaamista lajissa tai peruskurssille osallistumisen. Esportin Krav Magan peruskursseille viime kaudella osallistuneet ovat tervetulleita edistyneiden tuntiharjoitteluun. Peruskurssin käytyäsi voit osallistua edistyneiden tunneille myös kesken kauden. Lisäksi peruskurssin suorittaneiden on mahdollista osallistua noin kerran kuukaudessa lauantaisin järjestettäville seminaareille klo 11–14.

Hinta: Edistyneempien tuntiharjoittelun hinta on 80 €/vuosi Esportin jäsenille. Tämä on jäsenmaksu, joka sisältää lisenssimaksut Krav Magan kattojärjestölle sekä harjoituspassin. Krav Maga Tapiola ry laskuttaa osallistujat. Edistyneiden tunnilla tarvitaan suojia (hanskat, hammassuojat, säärisuojat ja alasuojat), joita on mahdollista tilata yhteistilauksena peruskurssin päätteeksi. Ilmoittautuminen TÄÄLTÄ  (valitse Kausi 2022–2023 ESPORT-jäsen)

Ohjatut harjoittelutunnit pidetään Esport Arenan kamppailukeskuksessa.

Krav Magan ikäraja 18 v.

 

Krav Maga Tapiola ry

Krav Maga Tapiola ry on järjestänyt Esportin kamppailukeskuksessa ohjattua Krav Magan harjoittelua Esportin jäsenille 2016 alkaen. Krav Maga Tapiola on perustettu elokuussa 2015. Seuran ohjaajina toimivat perustajajäsenet ovat harjoitelleet Krav Magaa 15–20 vuotta. Krav Maga Tapiola kuuluu Pohjolan Krav

Maga Itsepuolustusliiton (PKMI) kautta maailman suurimpaan Krav Maga -liittoon, Euroopan Krav Maga -liittoon (FEKM) ja seurassa opetetaan Richard Douiebin Krav Maga –tyylisuuntaa. Seuran ohjaajat ovat suorittaneet molempien liittojen ohjaajatutkinnon. Lisätietoja TÄÄLTÄ.