Pienryhmät starttaavat 25.1.2022 – vielä ehdit mukaan!

Haluatko saada varmuutta kuntosaliharjoitteluusi ja varmistaa oikeat ja turvalliset tekniikat, joilla lihaskuntosi nousee uudelle tasolle?  Vai olisiko sinulla kenties tarvetta saada askelta kevennettyä ja puntarilukemaa alas päin? Tai oletko täyttänyt 65 vuotta ja kiinnostunut toimintakyvyn lisäämisestä ja lihasvoiman parantamisesta?

Kevään 2022 pienryhmistä saat uutta potkua ja tuloksellisuutta oman hyvinvointisi edistämiseen! Pienryhmässä harjoittelussa yhdistyvät yhdessä tekemisen ja yksilöllisen valmennuksen parhaat puolet. Kevään 2022 pienryhmävalikoimasta löydät kuntosaliharjoitteluun ja painonhallintaan keskittyvät ryhmät sekä oman ryhmän yli 65-vuotiaille!

Ilmoittautuminen ryhmiin on käynnistynyt. Ensimmäiset ryhmät käynnistyvät 25.1.2022, joten ole nopea ja ilmoittaudu heti mukaan.

 

Kevään 2020 ryhmät:

Painonhallintapienryhmä (tiistaisin 25.1.2022 alkaen) (viisi vapaata paikkaa jäljellä)

Painonhallinta-pienryhmässä saat kevään aikana lopun elämääsi kantavien painon- ja elämänhallintaoppien lisäksi kuntosaliohjelman, erilaisia koti- ja pohdintatehtäviä sekä uutta oppia fiksuun ja turvalliseen harjoitteluun. Kaikki ryhmässä mukana olevat saavat myös henkilökohtaiset ruokavaliot ja ryhmän yhteinen whatsapp-ryhmä on matkalla tsemppaamassa <3

Pienryhmän hintaan sisältyy myös kaksi kehonkoostumusmittausta sekä kolme etäsparritapaamista, jolla tuetaan onnistumista ja tavoitteissa pysymistä.

Tässä ryhmässä aloitat matkasi kohti parempaa elämää. Elämää, jossa sinulla on energiaa ja jaksat tehdä niitä asioita, joista haaveilet tai unelmoit!

>>> Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä <<<

 

Kuntosalilaitteet tutuksi -pikakurssit (tammi-toukokuussa 2022, joka kuukauden viimeinen tiistai) (max. 4 hlö / ryhmä)

Tuntuuko kuntosaliharjoittelun aloittaminen vaikealta? Haluaisitko saada lisää itsevarmuutta kuntosalilla käymiseen? Haluaisitko ottaa haltuun koko kehon lihaskuntoa kehittävän yksinkertaisen, mutta toimivan perusohjelman?

Kuntosalilaitteet tutuksi -pikakurssilla (90 minuuttia) käydään läpi koko kehon lihaskuntoa vahvistava kuntosaliohjelma huolellisesti ja yksilöllisesti siten, että kurssin jälkeen voit jatkaa omatoimisesti ohjelman tekemistä hyvällä itsevarmuudella. Kurssilla opit ohjelmaan sisältyvien kuntosalilaitteiden oikeat ja turvalliset suoritustekniikat. Ohjaajan avustuksella sinulle löydetään yksilöllisesti myös juuri sopiva vastus kuhunkin laitteeseen huomioiden aikaisempi kokemuksesi sekä mahdolliset rajoitteet.

>>> Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä <<<

 

65plus-harjoitteluryhmä (tiistaisin 25.1.2022 alkaen) (max. 8 hlö)

65plus-harjoitteluryhmässä ainoa vaatimus on se, että olet täyttänyt 65-vuotta. Tavoitteena harjoitteluryhmässä on kasvattaa monipuolisesti lihasvoimaa voimaharjoittelun (toiminnallista harjoittelua, ei laitteissa istumista) kautta, harjoittaa tasapainoa sekä parantaa koordinaatiota ja liikkuvuutta. Harjoitukset on suunniteltu siten, että ne soveltuvat kaiken kuntoisille mukavan tekemisen kautta.

>>> Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä <<<