Helmikuun teemayoga-tunnit Centerissä

Centerissä seuraavat teemayoga-tunnit lauantaisin klo 13:45-15.15

La 1.2. Yin & Yang 90 min.
La8.2. Lantio Auki 90 min.
La 15.2. Yin & Yang 90 min.
La 22.2. Lantio Auki 90 min.

Yin & Yang – 90 min joogatunti on tasapainoinen yhdistelmä aktiivisia ja palauttavia harjoituksia. Yang-elementti tuo mukanaan dynaamista ja virtaavaa vinyasajoogaa. Myös hiukan fyysistä haastetta sisältävässä vinyasassa asanat sidotaan yhteen liikkeen ja hengityksen avulla. Yin-osuus on puolestaan rauhallinen ja avaava. Yin sisältää elementtejä restoratiivisesta joogasta, joka eheyttää niin kehoa kuin mieltä meditatiivisesti ja palauttavasti.

Lantio auki – Lantion alueelle kerääntyy helposti jännityksiä, jotka voivat olla joko fyysisiä tai tunnepitoisia. Lantiota avaamalla voidaan tasapainottaa nykyään hyvinkin yleistä istuvaa elämäntyyliä. Istuminen lyhentää lantion etupuolen lihaksia, mikä voi johtaa erilaisiin kipuihin ja jännityksiin kehossa. Lantiota avaavilla liikkeillä voidaan esimerkiksi vähentää selkäkipuja, avata tunnelukkoja ja tuoda tilalle tunne keveydestä ja ilosta.
Kiirettä ja stressiä karkottava, rauhallisessa tahdissa etenevä tunti sisältää fyysisiä harjoituksia ja asanoita eli asentoja, venytyksiä, liikesarjoja ja tasapainoharjoituksia sekä rauhoittavan loppurentoutuksen.

Ohjaajana Diana Madison

Tunnit pidetään Esport Centerin HotStudiossa ilman lämmitystä.

Tervetuloa!