Haemme Personal Traineria Esport Express -keskuksiin

Esport kuuluu maan johtaviin liikuntakeskuksiin. Esport-liikuntakeskuksiin kuuluvat Espoossa Esport Arena, Esport Center, Esport Aalto sekä Esport Express Mankkaa ja Liila. Moderni liikuntakeskus Esport Bristol löytyy Helsingin keskustasta.

Haemme nyt tuntityöhön Esport Express -keskuksiimme Personal Trainer -ammattilaista huolehtimaan asiakkaittemme harjoittelusta ja hyvinvoinnista.

Edellytämme sinulta liikunta- tai terveydenhuoltoalan peruskoulutusta (mm. liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja, hieroja tai fysioterapeutti) sekä kokemusta yksilö- ja ryhmävalmennuksesta. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista, myynnillistä ja asiakaspalveluhenkistä otetta.

Esport tarjoaa määrätietoiselle ja innostavalle Personal Trainerille näköalapaikan Personal Trainerin tehtäviin, viihtyisän työympäristön ja laajan asiakaskunnan.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö osaavaan ja energiseen joukkoomme, hae tehtävään lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi 26.1.2020 mennessä sähköpostitse Jussi Pesolalle. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@esport.fi

 

Lisätiedot:

Jussi Pesola

puh. (044) 7703245

 

https://esport.fi/mankkaa/

https://esport.fi/liila/