Express-keskusten Personal Training -toiminnassa uudistuksia

Expressien Personal Training -toiminta uudistuu huhtikuussa 2022. Uudistuksella haluamme tarjota Express-asiakkaillemme mahdollisuuden samoihin laadukkaisiin valmennuspalveluihin, jotka palvelevat asiakkaita täyden palvelun Esport-keskuksissa.

04/2022 voimaan astuvat Personal Training -uudistukset

– Personal Training tapaamisten varaaminen helpottuu online-varauskalenterin käyttöönoton myötä. Express-jäsenenä pääset jatkossa varaamaan ajan Personal Trainereillemme osoitteessa vello.fi/esport. Myös Personal Training -valmennusten ostaminen verkossa onnistuu jatkossa helpommin.

– Molemmissa Express-keskuksissa on tulevaisuudessa säännöllisesti Personal Trainer paikalla vähintään joka toinen viikko yhtenä iltana. Valmennuksien lisäksi Personal Trainerimme huolehtivat myös siitä, että treenitilat ja välineistö on kunnossa ja ajan tasalla.

– Näkyvyys ja tapahtumat: Personal Training -palvelu tulee näkymään Express-keskuksissamme aikaisempaa enemmän niin Personal Trainereiden läsnäolon kuin erilaisten tapahtumien ja teemaviikkojen muodossa.

– Express-keskusten uutena Personal Trainerina aloittaa Emmi Lohva. Emmi on pidetty valmentaja Esportin muissa keskuksissa ja ohjaa nyt jatkossa myös molemmissa Express-keskuksissa kahden viikon välein. PT:nä Emmi on helposti lähestyttävä ja ymmärtäväinen, mutta myös vaativa. Katso esittelyvideo Emmistä täällä.