Huikeita etuja Smartumin käyttäjille!

Esport tarjoaa Smartum-etujen käyttäjille huikeita ”Smartum pick-ups” -etuja laadukkaisiin liikunta- ja hyvinvointipalveluihin kuntokeskuksissaan Helsingissä ja Espoossa sekä ympäri Suomen Wellnet-onlinepalvelun kautta. Nämä edut ovat käytettävissäsi 31.10.2021 saakka, kun maksat palvelun Smartumin liikuntaedulla.

Kaikki alennukset ovat käytettävissäsi, kun palvelun maksu suoritetaan Smartumin liikuntaedulla SmartumPaylla joko etukäteen tai paikan päällä Esportin keskuksissa.

Tutustu etuihin ja lunasta huikeat tarjoukset!

SMARTUM PICK-UP 1: ESPORT-JÄSENYYDET HUIPPUHINTAAN SMARTUMIN LIIKUNTAEDULLA!

ESPORT-JÄSENYYS (käytössäsi kaikki Esportin toimipisteet)

Esport-jäsenyydellä käytössäsi ovat monipuoliset ja laadukkaat fitness-palvelut viidessä toimipisteessä – kaikki yhdellä kortilla!

Valittavanasi on joustava toistaiseksi voimassaoleva Esport Flexi-sopimus, jossa määrität sopimuksesi keston itse, tai fiksu 12 kk Esport Smart -sopimus, jonka voit laittaa tauolle 1 kk ajaksi, esim. kesälomallasi.

Maksaessasi Esport-jäsenyyden Smartumin liikuntaedulla saat huikeita etuja:

Avausmaksu 0 € (norm. 70 €)

64 €/kk Smart (norm. 74 €)

66 €/kk Flex (norm. 78 €)

Jos liityt kesken kuukauden,  maksat käynnissä olevasta kuukaudesta vain 1 € / päivä ja sitä seuraavasta kuukaudesta eteenpäin alennetun kuukausihinnan.

Voit lukea tarkemmin Esport-jäsenyydestä täällä.

ESPORT EXPRESS -JÄSENYYS (Käytössäsi kaksi Express-toimipistettä)

Express-jäsenyydellä käytössäsi huikea Espoon Suomenojalla sijaitseva 1500 m² Esport Express Liilan kuntosali, boulderointiseinä ja streetworkout sekä Espoon Mankkaalla sijaitseva Esport Express Mankkaan upea 1200 m² kuntosali.

Maksaessasi Express-jäsenyyden Smartum-edulla saat huikeita etuja:

Avausmaksu 0 € (norm. 70 €)

19,90 €/kk Smart* (norm. 29,90 €) *Smart = 12 kk sopimus

29,90 €/kk Flex** (norm. 34,90 €) **Määrität sopimuksesi keston itse

Jos liityt kesken kuukauden,  maksat käynnissä olevasta kuukaudesta vain 0,50 € / päivä ja sitä seuraavasta kuukaudesta eteenpäin alennetun kuukausihinnan.

Voit lukea tarkemmin Express-jäsenyydestä täällä.

SMARTUM PICK-UP 2: SAAT ESPORT WELLNETIN VELOITUKSETTA 30 PÄIVÄKSI JA SEN JÄLKEEN ALENNUSHINTAAN

WellNetin avulla voit treenata huippuohjaajien tunneilla silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii – treenipaikkana toimii oma olohuoneesi tai vaikkapa mökkilaituri!

WellNetistä, ”Liikuntamaailman NetFlixistä”, löydät ainutlaatuisen kattauksen erilaisia jumppatunteja ja kotona tehtäviä treenejä sekä monipuolista hyvinvointiasi edistävää sisältöä, joka päivittyy uutuuksilla viikoittain.

Wellnetin kautta voit osallistua myös rautaisten ammattilaisten vetämille verkkokursseille. Laajasta valikoimasta löytyy kursseja kaikille hyvinvoinnin osa-alueille.

Maksaessasi Wellnet-kuukausijäsenyyden Smartumin liikuntaedulla, saat Wellnetin 30 päivää veloituksetta ja sen jälkeen vain 12 €/kk (norm. 14 €/kk). Kaikki online-kurssit saat -50 % alennuksella!

Tutustu Wellnet-palveluun täällä.

Tutustu online-kursseihin täällä.

Katso ohje Smartum Paylla maksamiseen ja hyödynnä etusi täällä.

 

SMARTUM PICK-UP 3: PERSONAL TRAINING -PAKETIT -25 %

Esportin Personal Trainer (PT) on liikunnan ammattilainen, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi lähtötasosta riippumatta. Yhdessä asetatte tavoitteet kohti parempaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Olipa tavoitteenasi olla aktiivisempi arjessa, tulla vahvemmaksi tai tehdä kokonainen elämäntaparemontti, trainerimme auttaa sinua onnistumaan!

Smartumin liikuntaedulla maksaessasi, saat Personal Training -paketeista -25 % alennuksen (huom. ei koske alennushintaisia paketteja eikä konsultaatiotapaamista)

Voit tutustua Esportin Personal Trainereihin ja varata aikasi täällä.

Näyttämällä asiakaspalvelussa maksun yhteydessä tätä sivua, saat alennuksen käyttöösi. Rajoitus: 1 tarjoushintainen pt-paketti / asiakas.

SMARTUM PICK-UP 4: KOKEILE ILMAISEKSI THE TRIP™ -KOLMIULOTTEISTA SISÄPYÖRÄELÄMYSTÄ!

THE TRIP® on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. 40min tunnin aikana liikutaan ohjaajan johtamana 3D-maailmassa, jossa musiikki ja ympäristö ovat yhdistetty virtuaalitodellisuuteen, tuoden treeniin täysin uuden ulottuvuuden. Ainutlaatuinen ympäristö 3D-maailmassa huippuäänentoistolla mahdollistaa elämyksen, jota ei millään toisella sisäpyöräilytunnilla pääse kokemaan. Esport on pääkaupunkiseudun ainoa liikuntakeskus, joka tarjoaa THE TRIP® -tuntia.

Pääset kokeilemaan veloituksetta tuntia Esport Bristolissa näyttämällä tätä sivustoa asiakaspalvelussa. Huom. tunnille pääsee mukaan vain, jos tunnilla on vapaita paikkoja. Voit tiedustella varaustilannetta etukäteen Esport Bristolin asiakaspalvelusta.

ASIAKASPALVELU

p. 0300 472 300 (0,42 €/min)
info@esportbristol.fi