Esportin CrossTraining -tunnit jatkuvat 3.8.

CrossTraining-harjoittelu yhdistää voima-, kestävyys-, tekniikka- ja kehonpainoharjoittelua monipuolisesti. Esportin CrossTraining -tuntivalikoimasta löytyy nyt STRENGTH ja CARDIO -tunnit. Kummallakin tunnilla käytetään välineinä mm. levytankoa, leuanvetotankoja, boxeja, kahvakuulia, kuntopalloja, voimistelurenkaita, työntökelkkaa jne.

CrossTraining-harjoittelun aloittaminen on nyt tehty entistä helpommaksi Esportilla. Pääset osallistumaan CrossTraining-tunneille ilman kurssia. CrossTraining-valmentaja on aina läsnä tunneilla ja varmistaa oikeat liikesuoritukset ja antaa eri vaihtoehtoja asiakkaan tasosta ja kunnosta riippuen sekä valmentaa kaikkia tunnilla harjoittelevia yksilöllisesti oikeisiin tekniikoihin.

CrossTraining STRENGTH-tunneilla keskitytään enemmän lihasvoiman kasvattamiseen, CARDIO-tunneilla puolestaan aerobisen kunnon kehittämiseen. Esportin CrossTraining-tunnit pidetään Esport Arenan puolella, CrossTraining-salissa. Esportin jäsenet pääsevät osallistumaan CrossTraining-tunneille 10 euron lisämaksulla (platinum- ja gold-asiakkaat veloituksetta). 10 euron lisämaksu lisätään kuukausittain Esport jäsenyyteen.

Elokuussa pääset tutustumaan CrossTraining -tunneillemme veloituksetta, tervetuloa! Tunnit alkavat maanantaina 3.8. Varaukset tunneille tehdään My Esport -varainjärjestelmän kautta.

Maanantai
7:00 CrossTraining Strength (Gustav)
18:00 CrossTraining Strength (Pekka)

Tiistai:
7:00 CrossTraining Strength (Clinton)
18:00 CrossTraining Cardio (Kimmo)

Keskiviikko
18:00 CrossTraining Strength (Pekka)

Torstai
7:00 CrossTraining Cardio (Annukka)
17:00 CrossTraining Strength (Jarkko)

Perjantai
17:00 CrossTraining Cardio (Pekka)

Lauantai
9:30 CrossTraining Strength 90 (Riina)

Sunnuntai
18:00 CrossTraining Strength 90 (Riina)