Esport on jälleen auki!

Aluehallintoviraston 22.4.2021 päivätyn viranomaistiedotuksen mukaan pääsemme avaamaan kaikki toimipisteemme ovet jälleen 29.4.2021

Lämpimästi tervetuloa takaisin Esportille torstaista 29.4. alkaen. Muistetaan kaikki pitää huolta turvallisesta treenaamisesta ja liikkumisesta Esportin tiloissa.

Esportin päivitetty toimintasuunnitelma 14.5. alkaen löytyy tämän linkin kautta >>

YLEISET TOIMET
Huomioithan muut asiakkaat pitämällä vähintään kahden metrin etäisyyttä kaikissa tiloissamme mukaan lukien yleiset tilat ja pukuhuoneet.

Toimipisteillämme kiinnitetään erityishuomiota hygieniaan ja siivoukseen. Olemme nostaneet keskuksissamme siivouskertojen määrää ja tarkentaneet erityisesti kuntosalihygieniaan liittyvää sisäistä sekä asiakkaille suunnattua ohjeistusta. Parhaan siivousjäljen varmistamiseksi perusteellisemmat päivittäiset siivoustoimenpiteet tehdään toimipisteiden aukioloaikojen ulkopuolella tilojen ollessa tyhjillään. Tällöin siivoustoimet eivät häiritse asiakkaidemme asiointia tiloissamme.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä Esportin yleisissä tiloissa, kuten mm. vastaanotto- ja pukuhuonetiloissa. Esport Arenan puolella on voimassa maskivelvoite perustuen salibandyliiton linjauksiin.

Asiakastiloistamme löytyy desinfiointiainetta – käytäthän käsidesia aina saapuessasi Esportille ja meiltä lähtiessä.

Pukuhuonetilojen saunat on toistaiseksi pois käytöstä.

Suosittelemme kortti- ja lähimaksua vastaanotoissamme asioitaessa.

Mahdollisuuksien mukaan vaihdathan treenivaatteet ja hoidat treenin jälkeisen peseytymisen kotona, näin vältytään ylimääräisiltä kontakteilta pukuhuonetiloissa.

OHJEITA MAILAPELAAJILLE

KUNTOSALI JA RYHMÄLIIKUNTA 29.4.2021 ALKAEN

Kuntosaleille ei ole ajanvarausta, sillä 10 hengen rajoitus on poistunut. Huomioithan kuitenkin kanssatreenaajat pitämällä vähintään kahden metrin etäisyyttä, myös ryhmäliikuntatunneille jonottaessasi.

Ryhmäliikuntatunneillamme on rajoitettu määrä asiakaspaikkoja (salista riippuen käytössä on enintään 50 % asiskaspaikoista). Toivomme, että ryhmäliikuntasaleihin ei tuoda ylimääräisiä tavaroita (esim. ulkovaatteita, laukkua), sillä ne vievät salista tilaa. Tunneille on kaikki paikat varattavissa ennakkoon MyEsportin kautta.

Joogamattojen vuokraus ei tällä hetkellä ole mahdollista.

Huomioittehan, että tunneille tulee ottaa aina kontrollilippu, ja rajoitettujen asiakaspaikkojen vuoksi tunnille ei voi mennä ilman lippua. Kaikki paikat on varattavissa My Esportin kautta (Esport-jäsenet), näin varmistat paikkasi tunnilla.
Erityisen tärkeää on myös muistaa kirjautua asiakaspäätteellä aina, kun tulet kuntosalille. Näin olemme tietoisia, kuka on ollut treenaamassa ja mihin aikaan.

Hyödynnä mahdollisuuksien mukaan ryhmäliikuntatuntien hiljaisia aikoja. Esimerkiksi virtuaalitunneille voi osallistua hiljaisina aikoina, lisäksi useilla aamun, päivän ja alku- sekä loppuillan tunneilla on hyvin tilaa.

MyEsportista pääset katsomaan tuntien ajankohtaisen varaustilanteen. Kannattaa valita mahdollisuuksien mukaan tunteja, joiden etukäteen varattavissa olevat paikat eivät ole täynnä.

Puhdistathan käyttämäsi välineet tunnin jälkeen.

Otathan oman hikipyyhkeen ryhmäliikuntatunneille ja kuntosalille. Halutessasi voit tuoda tunnille myös oman jumppamaton.

JÄÄTHÄN KOTIIN, JOS:

Sinulla on varmistettu koronavirustartunta tai sinulla on yhtään flunssan oireita tai tunnet itsesi kipeäksi.
Olet palannut ulkomailta korkean riskin maista (virallisen ohjeistuksen mukaan tässä tilanteessa tulee pysytellä karanteeniolosuhteissa kahden viikon ajan paluusta)

Olet ollut kontaktissa ihmisen kanssa, jolla on todettu koronavirustartunta (altistus).

Seuraamme Esportilla tilannetta ja määräyksiä aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Varmistamme myös, että henkilökuntamme noudattaa viranomaisten ohjeistuksia koskien ulkomaalta paluuta, altistusta tai sairastumista.

Kiitos asiakkaillemme ohjeistusten noudattamisesta ja kärsivällisyydestä tänä poikkeuksellisena ajanjaksona. Huolehditaan yhdessä turvallisista treeniolosuhteista ja pidetään itsemme kunnossa vastuullisesti liikkuen!