Tilat

Esport Aallon 2000 m2 avarat ja valoisat tilat luovat erinomaiset puitteet treenaamiselle. Tule tutustumaan tiloihimme!

Trip Studio

Trip Studiossamme on laadukkaat spinning-pyörät ja jättikokoinen videoscreeni. Täällä pääset testaamaan ensimmäisenä pääkaupunkiseudulle lanseerattua LesMills THE TRIP -tuntia upeissa 3D-maisemissa sekä muita sisäpyöräilytuntejamme. Näillä tunneilla pääset treeneissäsi pitkälle!

HotStudio

Rentoudu keskellä kaupungin sykettä – Hot Studio tarjoaa uniikin jooga- tai kehonhuoltoelämyksen koko kehoa hellivässä lämpötilassa. Hot Studion lämpötila on 35-38 astetta, mikä tekee harjoittelusta miellyttävän ja turvallisen – lihakset ja nivelet ovat elastisempia ja eri asentojen työstäminen pidemmälle ja syvemmälle onnistuu lyhyemmässä ajassa. 

Aalto Studio

Avarassa Aalto Studiossa on tarjolla LesMills-tunteja sekä World Jumping Trampoliinitunteja. Tule ihastumaan omiin suosikkitunteihisi ja testaamaan uusia lajeja.

Functional Zone

Functional Zone on toiminnallisen harjoitteluun varattu alue, joka on varustettu Roguen välinein.

Boulderointiseinä

Boulderointi on sisäseinäkiipeilyä ilman valjaita. Esport Aallon boulderointiseinällä on useita väreillä merkattuja reittejä, jotka vaihtelevat vaikeustason mukaan. Suosittelemme boulderointiin kiipeilykenkiä.

Kuntosali

Esport Aallon valoisalta kuntosalilta löydät Gym 80 -painopakkalaitteet, Precorin aerobiset laitteet sekä Roguen välineet vapaapaino- ja toiminnallisen harjoittelun alueella. Meiltä löydät upeat puitteet niin vasta-alkajalle kuin vaativamman kuntosaliharjoittelijan tarpeisiin.

Testiasema

Esportilla on pitkät perinteet yritysten työntekijöiden kuntotestauksessa. Koulutetut testaajamme tarjoavat mahdollisuuden ammattitaitoisten ja laadukkaiden testien toteuttamiseen. Testaus nostaa tutkitusti motivaatiota liikunnan harrastamisessa ja sen avulla jokainen voi aloittaa liikkumisen itselle sopivalla ja turvallisella tavalla.